Min Lille Krok På Verdens Veven!

Hei alle sammen og velkommen til min lille krok på den store verdens veven.

Her kan dere følge min reise som selvstendig Forever Living business owner og alt det hverdagene mine måtte ha å by på.

Eg startet med dette på grunn av at eg ønsker å kunne bidra økonomisk i hjemmet, men samtidig kunne bruke mest mulig tid med barna mine og ellers annet eg måtte ønske å bruke hverdagen min på.
Eg har søkt og søkt og søkt på alt som har dukket opp av jobber siden eg var lærling i 2008, men det har vært lite napp å få. Eg har ikkje lappen dessverre, da det er for dyrt for meg å ta når eg kun har hatt små deltids stillinger tidligere. De små jobbene eg har hatt til nå har vært vanskelige å kombinere med andre deltidsjobber på grunn av at tidspunktene eg alt jobbet var akkurat de samme tidspunkt andre arbeidsgivere har behøvd folk til.

Så når da denne muligheten med å starte med Forever Living kom igjen via ei god blogg venninne, så fant eg ut at usikkerhet og sjenerthet fikk bare være som det var. For NÅ skulle eg satse og NÅ skulle eg oppnå noe skikkelig med mitt liv!

Nå er eg kommet litt godt i gang med ting.
Tjener jo penger på salget av produktene selvsagt, men eg handler jo også personlige produkter til innkjøpspris også og disse har ein cc verdi (alle produkter har ein spesifikk verdi). Så om eg handler til meg selv eller bestiller til kunder så oppnår eg cc av alle kjøp. Og har man nok cc over ein viss periode kan man stige på karriere stigen vår.
Ein kan også rekruttere og hjelpe andre som ønsker å bli ein del av vårt fantastiske firma og dette vil da også bidra til å hjelpe ein oppover karriere stigen.

Med Forever Living så er mulighetene uendelige. Det er så utrolig fantastisk å se hva andre har klart å oppnå på kort tid. Hvilken suksess de har hatt og hvorfor de gjør dette.

Her kan du se ei av mine kollegaer sin månedlige utbetaling for et par måneder siden...
Hva hadde ein slik sum i måneden gjort for deg?

Mitt STORE hvorfor er barna mine, familien og den økonomiske friheten eg kan få med Forever Living.
Frihet til å styre mine egne arbeidsdager, frihet til å ha fri når det passe meg, frihet til å jobbe hvor som helst i den store vide hverden eg måtte ønske!
Å sikre mine barns fremtid står meget høyt hos meg. Og det som er så supert med det hele her er da at barna arver min bedrift når den tid kommer!

Ein annen ting som står høyt hos meg er å kunne gi tilbake til mine supre foreldre som har gitt meg så utrolig mye opp gjennom årene, som alltid er der og stepper inn for å hjelpe med det de kan når enn det trengs..
Eg vil så veldig gjerne sikre de ein god pensjonist tilværelse når den tid kommer (eventuelt førtidspensjon om de ønsker det) og at selv min kjære mor, som stort sett har vært hjemmeværende mesteparten av mine 27 år, skal kunne nyte ein god pensjonist tilværelse og slippe å eventuelt måtte slite som minstepensjonist.

Eg ønsker at eg og min familie skal kunne være gjeldsfri om bare noen få år og at vi skal kunne få gjøre det vi ønsker, når vi måtte ønske det.

Om du ønsker å vite mer om mulighetene Forever Living har å tilby, så er du mer enn velkommen til å sende meg ein helt uforpliktende mail på aloeblogg@gmail.com

#sommerjobb #hobby #heltid #deltid #Mitt_STORE_hvorfor #jobbhjemmefra #karriere #bilbonus #luksusreiser #hjemmekontor #business #foreverlifestyle #fullopplæring #AloeVera #lovemyjob #bestjobever #dreams #work #hopes #opportunities #wants #needs #motivation #plan #career #success #beyourownboss #bonuses #LiveLife #hverdag #kanjegkandu #fleksibilitet #tid #fritid #frihet #ForeverLiving #günder #personligutvikling

2 kommentarer

Navn

28.06.2015 kl.22:50

Du har en super fin blogg! Ble veldig inspirert da jeg tok turen innom og tror det ikke er siste gangen! Stå på, du er super!

AloeBlogg

28.06.2015 kl.23:13

Navn: tusen takk skal du ha :)
Du har ein fin blogg selv også. Ha ei flott uke! <3

Skriv en ny kommentar

AloeBlogg

AloeBlogg

27, Karmøy

Her blir det litt av hvert! Produkter, info, tips, triks, erfaringer osv.. Alle forespørsler sendes til aloeblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits