Dagens Samfunn?

Vi drikker for mye , røyker for mye, bruker for mye penger , ler for lite , kjører for fort , blir for sinte , stopper for sent , står opp for trøtt , leser for lite , ser for mye på TV, og ber for sjelden .

Vi har mangedoblet våre eiendeler men redusert våre verdier . Vi snakker for mye, elsker for sjeldent og hater altfor ofte .

Vi har lært å skaffe oss et levebrød, men ikke et liv . Vi har lagt år til livet, men ikke liv til årene. Vi har reist hele veien til månen og tilbake, men har problemer med å gå over gata for å hilse på en ny nabo.. Vi har erobret verdensrommet, men ikke våre indre rom. Vi har gjort store ting, men ikke bedre ting.

Vi prøver å rense luften, men forurenser våre sjeler. Vi har erobret atomet, men ikke våre fordommer. Vi skriver mer, men lærer mindre. Vi planlegger mer, men oppnår mindre. Vi har lært å skynde oss, men ikke å vente. Vi produserer flere datamaskiner for å lagre mer informasjon og for å kommunisere bedre, men vi kommuniserer mindre og mindre.

Dette er tider med fastfood og treg fordøyelse, store menn med liten karakter, stor fortjeneste og flate forhold .

Dette er tider med to inntekter, men med flere skilsmisser, flottere boliger, men med flere oppløste hjem .
Dette er tider med raske pakketurer, engangsbleier, one night stands, overvektige kropper, og med piller som gjør alt fra å piffe deg opp, roe deg ned og til å ta livet av deg.
Dette er en tid da det er mye i utstillingsvinduet og ingenting på lageret, en tid da teknologien lettvint kan gi deg dette brevet, en tid da du kan velge enten å dele denne innsikten eller bare trykke delete.
Husk å tilbringe litt mere tid med dine kjære, fordi de kommer ikke til å være der for alltid

Husk å si vennlige ord til barna som ser opp til deg fordi den lille personen snart vil vokse opp og forlate din side
Husk å gi en varm klem til den som står ved din side fordi det er den eneste skatten du kan gi med hjertet , og det koster ikke en krone.

Husk å si: "Jeg er glad i deg" til din elskede og dine kjære , men mest av alt så må du mene det.
Et kyss og en omfavnelse vil reparere vondt når det kommer fra dypet av hjertet ditt.
Sett av tid til å elske og tid til å snakke! Og sett av tid til å dele de gode tankene du har med flest mulig mennsker

Og husk: Livet måles ikke med antall åndedrag du tar , men med øyeblikkene som tar pusten fra deg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AloeBlogg

AloeBlogg

27, Karmøy

Her blir det litt av hvert! Produkter, info, tips, triks, erfaringer osv.. Alle forespørsler sendes til aloeblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits