Store Muligheter For Alle I Juni!

Alle som starter i juli har muligheten til å kvalisere seg i Scandinavian Challenge og da til å få ein reise for to til Gøteborg!

Kult ikkje sant?

 

 

Hvorfor skal jeg være med?

 

Scandinavian Challenge hjelper deg å holde deg i gang hele sommeren og minsker startstrekket i høst. I tillegg til god fortjeneste og belønninger, utvikler det virksomheten din og motiverer teamet ditt. Og ikke minst er den billetten din til Scandinavian Gathering.

Scandinavian Challenge er billetten din til Scandinavian Gathering, eventenes event. Her får du mulighet til å høre på inspirerende og profesjonelle forelesere, få matnyttig informasjon, føle på stemningen under recognition på scenen og naturligvis mingle, spise og drikke godt sammen med Forever-venner. Kort sagt, skal du på kun ett eneste arrangement i løpet av året, er det Scandinavian Gathering som teller.

 

Kommer du hele veien til nivå 3, har du dessuten skikkelig gode fortjenester og ekstra lommepenger som toppen av kransekaka.

 

Så hva venter du på?

 

 

Utfordringen holder på fra 1. juli ? 30. september. Hver måned fokuserer vi på to produkter under et felles tema for å støtte deg på veien mot målene dine.

 

aloeblogg@gmail.com

aloeblogg@gmail.com

 

#challenge #forever_lifestyle #forhandlere #reise #hverdag #moro #kanjegkandu

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AloeBlogg

AloeBlogg

27, Karmøy

Her blir det litt av hvert! Produkter, info, tips, triks, erfaringer osv.. Alle forespørsler sendes til aloeblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits