Min Historie Så Langt!

Eg får rett som det er spørsmål om eg kunne skrive et innlegg om min historie med Forever og hvordan eg jobber med dette. Så nå tenkte eg at dette kunne eg sette meg ned å dele med dere i kveld.

Det hele startet med at eg leste et blogg innlegg fra ei blogg venninne. Eg hadde fulgt henne på blogg.no ei god stund da, men aldri heilt fattet særlig interesse for akkurat hva hun drev med utenom studier og slikt før.
Det første eg tenkte var at dette var i grunn ikkje noe for meg, eg er ingen selger, eg har dårlig selvtillit, hater å prate foran folk og er vel generelt ei som aldri stikker seg fram her i livet.
Men akkurat denne dagen fattet eg interesse og stilte nyskjerrig noen spørsmål.
Hun sendte meg ein veldig forklarende å fin mail med svar på alle spørsmålen mine ganske fort. Vi snakket litt videre om dette og om mulighetene man kunne få under paraplyen Forever.
Så etter litt tenking frem og tilbake så sa eg i alle fall at hun kunne sende meg registreringsmailen.
Tenkte litt som så at da kunne eg inn å lese mer og tutle litt for meg selv for å finne ut av mer.
Så da ble eg registrert i januar/februar i år.
Men eg ble jo ikkje automatisk forhandler av den grunn, ikkje før eg hadde lagt inn min første bestilling for å aktivere forhandlerskapet mitt hvertfall.

Eg sa heilt fra starten av at eg kom nok bare til å bestille til eget forbruk enn så lenge.
For siden eg fikk rabatter på alle mine innkjøp, så tenkte eg jo litt det at penger spart på visse områder i husholdningen var jo bare bra. Ei krone her og ei kroner der som mange sier.
Det tok vel rundt en uke fra bestilling og til eg mottok det eg hadde bestilt av diverse produkter til meg selv i posten.
Enda tenkte eg at dette skulle eg bare bruke til mitt eget forbruk, og kanskje gaver osv til nærmeste familie og venner. Men det tok ikkje lange tiden før eg plutselig fikk eg mye respons på blant annet facebook og instagram fra folk som så at eg delte forskjellig fra min hverdag og derfor ble nyskjerrig på produktene som støtt dukket opp i mine bilder for tiden.
Mange kjente til eller hadde hørt om Forever fra før, men vedkommende de pleide handle fra for lenge siden bodde langt unna og de hadde mistet kontakten siste årene. Så disse ville jo da gjerne bestille av meg som bodde rett her i nabolaget dems heller da.
Fikk flere bestillinger fra folk som og ønsket å prøve forskjellig. Og da følte eg liksom ikkje at eg kunne si nei.
Så da gikk start skuddet mitt rett og slett. Fra å bare være forhandler til eget forbruk til å bli aktiv forhandler med bestillinger fra flere hold! Og det var da eg fant ut at dette ville eg fortsette med.

 

Folk flest tror som oftest at man må bestille inn startpakker og så videre, men det trenger man ikkje i det heile tatt (om ein ikkje vil det da).
Eg samlet opp litt bestillinger før eg la inn bestillingene. Da fikk eg også billigere frakt.
For det er ikkje alle som har økonomi til å bestille inn en masse varer før man har kommet skikkelig i gang, det hadde hvertfall ikkje eg som gikk arbeidsledig med kun kontant støtte som eneste "inntekt".
Derfor måtte eg jo gjøre det på denne måten.

Nå har eg kommet så langt at eg er på nivå 3 - Supervisor. Eg har oppnådd Retail eksamen og har derfor kvalifisert meg til egen nettbutikk om eg vil ha det.
Eg har og oppnådd Builder eksamen og har derfor begynt å bygge team med andre entusiastiske og drevne mennesker som også ønsker forandring, bedre økonomi og mer frihet i hverdagen.
Eg holder rundt 1-3 helsekvelder hver uke hjemme der eg samle alt fra 3 til 10 personer og har da en produktfremvisning for disse. Dette kan man tjene masse på, men er jo heilt valgfritt hva og hvordan man velger å drive sin egen business.
I september kvalifiserte eg meg til ein tur for to til Gøteborg i Januar, med hotell rom og lommepenger betalt av Forever. I tillegg får eg fri inngang for meg og min gjest på Scandinavien Gathering som arrangeres den helgen.

Nå går eg for å bli Manager innen nytt år (aller helst i går liksom!) og da fra Januar av ha Forever som min eneste jobb og inntekt. Hvor eg styrer hverdagen akkurat som det passer meg og familien. Får råd til lappen og ny bil, kan levere i barnehagen sent og å hente tidlig når enn vi føler for det.


Under her kan dere se et bilde av de forskjellige nivåene.


Mange lurer sikkert og på hvordan man tjener penger på dette.
Helt i starten så har du 15% rabatt på varene i butikken. Ut selger du disse for full pris, og da vil mellomlegget bli en liten belønning for deg.
Etter hvert så når du nivå 2 - Assistent Supervisor, da får du 30% rabatter når du handler inn og ut selger man til full pris. Da blir det litt mer fortjeneste.

Etter hvert som du selger mer og mer varer, så kan du kvalifisere deg til å få utbetalt en bonus av Forever Living hver måned. Denne bonusen blir basert på hvor mye du har solgt for eller om du har vervet inn nye forhandlere som du har hjulpet i gang. Bonusen kan variere veldig, det kommer heilt an på hvor mye omsetning ein har hver måned.

Har DU lyst å begynne å jobbe med Forever Living produkter? Eller bare handle til eget forbruk med gode rabatter?
Eg er på jakt etter nye kollegaer som vil være med i teamet mitt, og kanskje det er akkurat DEG eg leter etter!

Ta kontakt på mail aloeblogg@gmail.com

Du kan også legge igjen eposten din i kommentarfeltet her om du vil, så sender eg en epost til deg :)


#hverdag #historie #kanegkandu #frihet #trygghet #fritid #bedreøkonomi 

6 kommentarer

Mittfamilieliv

20.11.2015 kl.00:06

Flink du er :) Målet mitt for 2016 er supervisor, og det tror jeg absolutt jeg skal klare =)

AloeBlogg

20.11.2015 kl.00:10

Mittfamilieliv: ja det er bare å hoppe i det. kan fort bli Manager på deg også neste år ;)
ser jo de som klarer det og så samtlige av de kvalifiseringene etter på bare 4-6 mnd liksom! :o

då blir en fort litt gira og utålmodig etter å klatre videre selv også gitt ;)

Silje Arntzen

20.11.2015 kl.00:12

Så spennende :) Flink du er

AloeBlogg

20.11.2015 kl.18:47

Silje Arntzen: Tusen takk skal du ha =)
Ja er kjempe spent på hvordan dette ender ;)

Line

20.11.2015 kl.22:40

Så gøy! Var veldig spennende å lese historien din! :)

AloeBlogg

20.11.2015 kl.22:42

Line: Hyggelig å høre =) ja det er veldig spennende fremover ;)

Skriv en ny kommentar

AloeBlogg

AloeBlogg

27, Karmøy

Her blir det litt av hvert! Produkter, info, tips, triks, erfaringer osv.. Alle forespørsler sendes til aloeblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits